Efternamn 'moleliAtt veta mer om 'moleli efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet 'moleli ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet 'moleli.

'moleli efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller 'moleli, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet 'moleli är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet 'moleli

Visa karta över efternamnet 'moleli

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest 'moleli i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet 'moleli, så att vi kan få exakt information om alla 'moleli som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån 'moleli efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med 'moleli efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om 'moleli är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest 'moleli i världen

 1. Lesotho Lesotho (583)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest 'moleli runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med 'moleli efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där 'moleli är det vanligaste efternamnet och i vilka länder 'moleli är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet 'moleli när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande 'moleli.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet 'moleli kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till 'moleli ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet 'moleli eller något av de liknande efternamnen till 'moleli kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet 'moleli har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn 'moleli, men med en gemensam rot.

 1. Moleli
 2. Molele
 3. Maleli
 4. Mollel
 5. Mulele
 6. Mololo
 7. Molelle
 8. Malela
 9. Molaoli
 10. Malelu
 11. Malele
 12. Malale
 13. Mallali
 14. Melilli
 15. Mellali
 16. Melul
 17. Milolo
 18. Mlilo
 19. Moahloli
 20. Mohlala
 21. Malala
 22. Mililli
 23. Melioli
 24. Milella
 25. Mohlolo
 26. Mulala
 27. Malila
 28. Malyali
 29. Mulilo
 30. Mwololo
 31. Malal
 32. Malolo
 33. Mlelwa
 34. Malulu
 35. Melal
 36. Milal
 37. Moahluli
 38. Malilay
 39. Mallol
 40. Mallolo