Efternamn ábrahámAtt veta mer om ábrahám efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet ábrahám ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet ábrahám.

ábrahám efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller ábrahám, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet ábrahám är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet ábrahám

Visa karta över efternamnet ábrahám

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest ábrahám i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet ábrahám, så att vi kan få exakt information om alla ábrahám som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån ábrahám efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med ábrahám efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om ábrahám är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest ábrahám i världen

 1. Ungern Ungern (6093)
 2. Rumänien Rumänien (192)
 3. Slovakien Slovakien (71)
 4. Tyskland Tyskland (2)
 5. Cypern Cypern (1)
 6. Tjeckien Tjeckien (1)
 7. Spanien Spanien (1)
 8. Slovenien Slovenien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest ábrahám runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med ábrahám efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där ábrahám är det vanligaste efternamnet och i vilka länder ábrahám är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet ábrahám när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande ábrahám.

Att avgöra om efternamnet ábrahám eller något av de liknande efternamnen till ábrahám kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet ábrahám har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn ábrahám, men med en gemensam rot.

 1. Abraham
 2. Abrahim
 3. Abrahm
 4. Abrahams
 5. Abrahan
 6. Abrahms
 7. Abram
 8. Abrham
 9. Avraham
 10. Abraam
 11. Abreham
 12. Aybram
 13. Abriham
 14. Abrahami
 15. Avrahm
 16. Abrahante
 17. Abrain
 18. Abrami
 19. Abramian
 20. Abramo
 21. Abramoff
 22. Abramov
 23. Abramova
 24. Abrams
 25. Abramski
 26. Abramsky
 27. Abramson
 28. Abramyan
 29. Abran
 30. Abrante
 31. Abrantes
 32. Abriam
 33. Abrihan
 34. Abrom
 35. Abruña
 36. Afram
 37. Avraam
 38. Avram
 39. Abramovi
 40. Abraan