Efternamn ádámAtt veta mer om ádám efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet ádám ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet ádám.

ádám efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller ádám, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet ádám är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet ádám

Visa karta över efternamnet ádám

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest ádám i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet ádám, så att vi kan få exakt information om alla ádám som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån ádám efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med ádám efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om ádám är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest ádám i världen

 1. Ungern Ungern (10233)
 2. Rumänien Rumänien (231)
 3. Slovakien Slovakien (179)
 4. Paraguay Paraguay (2)
 5. Sverige Sverige (2)
 6. Kanada Kanada (1)
 7. Panama Panama (1)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest ádám runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med ádám efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där ádám är det vanligaste efternamnet och i vilka länder ádám är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet ádám har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till ádám som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet ádám kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till ádám ha uppstått, som vi kan se.

 1. Adám
 2. Adán
 3. Adam
 4. Adem
 5. Adham
 6. Adim
 7. Adm
 8. Adom
 9. Adoum
 10. Adum
 11. Adón
 12. Aadam
 13. Adain
 14. Adama
 15. Adame
 16. Adami
 17. Adamo
 18. Adamu
 19. Adamy
 20. Adan
 21. Adana
 22. Adano
 23. Addamo
 24. Adden
 25. Addona
 26. Adema
 27. Ademi
 28. Aden
 29. Adena
 30. Adhami
 31. Adin
 32. Adina
 33. Adine
 34. Adion
 35. Admi
 36. Adney
 37. Adon
 38. Adona
 39. Aduna
 40. Adwan