Efternamn águilarAtt veta mer om águilar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet águilar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet águilar.

águilar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller águilar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet águilar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet águilar

Visa karta över efternamnet águilar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest águilar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet águilar, så att vi kan få exakt information om alla águilar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån águilar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med águilar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om águilar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest águilar i världen

 1. Mexiko Mexiko (5)
 2. Costa Rica Costa Rica (3)
 3. Colombia Colombia (1)
 4. Honduras Honduras (1)
 5. Peru Peru (1)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest águilar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med águilar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där águilar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder águilar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet águilar genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet águilar när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande águilar.

Att avgöra om efternamnet águilar eller något av de liknande efternamnen till águilar kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet águilar har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn águilar, men med en gemensam rot.

 1. Aguilar
 2. Aguelar
 3. Aguilars
 4. Aguiler
 5. Aguillar
 6. Agullar
 7. Aquilar
 8. Augilar
 9. Agular
 10. Agilar
 11. Aguilarte
 12. Aguilera
 13. Aguillard
 14. Aguliar
 15. Aguller
 16. Auguillard
 17. Aguilero
 18. Auxilar
 19. Agalar
 20. Aguilers
 21. Aggeler
 22. Agilera
 23. Agler
 24. Aguillera
 25. Aigler
 26. Aquilera
 27. Asclar
 28. Auclair
 29. Augillard
 30. Aszklar
 31. Aszlar
 32. Agalari
 33. Aguilerra
 34. Akslar
 35. Agholor
 36. Acallar
 37. Aucler
 38. Ackler
 39. Agliardi
 40. Agulleiro