Efternamn ángelesAtt veta mer om ángeles efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet ángeles ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet ángeles.

ángeles efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller ángeles, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet ángeles är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet ángeles

Visa karta över efternamnet ángeles

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest ángeles i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet ángeles, så att vi kan få exakt information om alla ángeles som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån ángeles efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med ángeles efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om ángeles är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest ángeles i världen

 1. Mexiko Mexiko (117)
 2. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (23)
 3. Spanien Spanien (20)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 5. Peru Peru (3)
 6. Colombia Colombia (2)
 7. Argentina Argentina (1)
 8. Chile Chile (1)
 9. Panama Panama (1)
 10. Uruguay Uruguay (1)
 11. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest ángeles runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med ángeles efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där ángeles är det vanligaste efternamnet och i vilka länder ángeles är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet ángeles genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som ángeles. Detta beror på att efternamnet ángeles ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet ángeles när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande ángeles.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet ángeles har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till ángeles som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet ángeles eller något av de liknande efternamnen till ángeles kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet ángeles har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn ángeles, men med en gemensam rot.

 1. Angeles
 2. ángel
 3. Angele
 4. Angeler
 5. Angelet
 6. Angelis
 7. Angelos
 8. Angels
 9. Angelus
 10. Angles
 11. ängel
 12. ângelo
 13. Ancelet
 14. Angel
 15. Angela
 16. Angelats
 17. Angeleri
 18. Angelescu
 19. Angeli
 20. Angelides
 21. Angelin
 22. Angelit
 23. Angell
 24. Angelle
 25. Angellis
 26. Angello
 27. Angelly
 28. Angeln
 29. Angelo
 30. Angeloa
 31. Angelou
 32. Angelov
 33. Angely
 34. Anghelus
 35. Anglas
 36. Angle
 37. Anglea
 38. Anglen
 39. Anglet
 40. Angley