Efternamn árvaiAtt veta mer om árvai efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet árvai ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet árvai.

árvai efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller árvai, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet árvai är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet árvai

Visa karta över efternamnet árvai

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest árvai i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet árvai, så att vi kan få exakt information om alla árvai som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån árvai efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med árvai efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om árvai är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest árvai i världen

 1. Ungern Ungern (5407)
 2. Slovakien Slovakien (186)
 3. Tjeckien Tjeckien (6)
 4. England England (2)
 5. Belgien Belgien (1)
 6. Brasilien Brasilien (1)
 7. Schweiz Schweiz (1)
 8. Spanien Spanien (1)
 9. Israel Israel (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest árvai runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med árvai efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där árvai är det vanligaste efternamnet och i vilka länder árvai är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som árvai. Detta beror på att efternamnet árvai ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet árvai när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande árvai.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet árvai kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till árvai ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet árvai eller något av de liknande efternamnen till árvai kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet árvai har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn árvai, men med en gemensam rot.

 1. árva
 2. Arvai
 3. Arbai
 4. Arva
 5. Arvay
 6. árabe
 7. Aarab
 8. Arab
 9. Arabi
 10. Araib
 11. Arapi
 12. Aravi
 13. Arba
 14. Arbi
 15. Arfa
 16. Aribi
 17. Arifi
 18. Arpa
 19. Arpaia
 20. Arpi
 21. Arribi
 22. Arrivi
 23. Arrobi
 24. Arrufi
 25. Arvayo
 26. Arvey
 27. Arvia
 28. Arvie
 29. Arpaio
 30. Arufi
 31. Arap
 32. Arebi
 33. Arefi
 34. Arfi
 35. Araabi
 36. Arrifai
 37. Arhab
 38. Araab
 39. Arrab
 40. Araf