Efternamn ågrenAtt veta mer om ågren efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet ågren ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet ågren.

ågren efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller ågren, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet ågren är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet ågren

Visa karta över efternamnet ågren

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest ågren i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet ågren, så att vi kan få exakt information om alla ågren som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån ågren efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med ågren efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om ågren är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest ågren i världen

 1. Sverige Sverige (4593)
 2. Finland Finland (343)
 3. Norge Norge (126)
 4. Danmark Danmark (16)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 6. Spanien Spanien (3)
 7. England England (2)
 8. Hongkong Hongkong (2)
 9. Thailand Thailand (2)
 10. Kina Kina (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Frankrike Frankrike (1)
 13. Ungern Ungern (1)
 14. Israel Israel (1)
 15. Mexiko Mexiko (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest ågren runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med ågren efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där ågren är det vanligaste efternamnet och i vilka länder ågren är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet ågren har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till ågren som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet ågren kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till ågren ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet ågren eller något av de liknande efternamnen till ågren kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet ågren har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn ågren, men med en gemensam rot.

 1. Agren
 2. Ahgren
 3. Agron
 4. Aigrin
 5. Aigron
 6. Akeren
 7. Askren
 8. Aciron
 9. Ackeren
 10. Acorn
 11. Agaran
 12. Ageron
 13. Agrain
 14. Agront
 15. Asiron
 16. Asorin
 17. Augeron
 18. Azorin
 19. Azurin
 20. Azuron
 21. Acoran
 22. åkerman
 23. Achrem
 24. Agruna
 25. Akron
 26. Agrina
 27. Agareno
 28. Akran
 29. Azran
 30. Acerman
 31. Acerno
 32. Acharan
 33. Achorn
 34. Acreman
 35. Agramun
 36. Aguaron
 37. Aguiran
 38. Aigremont
 39. Akerman
 40. Akram