Efternamn åhlAtt veta mer om åhl efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet åhl ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet åhl.

åhl efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller åhl, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet åhl är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet åhl

Visa karta över efternamnet åhl

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest åhl i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet åhl, så att vi kan få exakt information om alla åhl som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån åhl efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med åhl efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om åhl är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest åhl i världen

 1. Sverige Sverige (349)
 2. Finland Finland (22)
 3. Norge Norge (3)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest åhl runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med åhl efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där åhl är det vanligaste efternamnet och i vilka länder åhl är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som åhl. Detta beror på att efternamnet åhl ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet åhl eller något av de liknande efternamnen till åhl kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet åhl har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn åhl, men med en gemensam rot.

 1. Ahl
 2. Ahle
 3. Ahlo
 4. Aill
 5. Al
 6. Alho
 7. All
 8. Auel
 9. Aul
 10. Aull
 11. Awal
 12. Ayul
 13. Aaal
 14. Auil
 15. Aal
 16. Awil
 17. Aol
 18. Ahly
 19. Ayal
 20. Alh
 21. Ael
 22. Awol
 23. Alhi
 24. Aali
 25. Aalla
 26. Ahleh
 27. Ahola
 28. Aiala
 29. Aile
 30. Aille
 31. Ailli
 32. Aillo
 33. Ailly
 34. Ala
 35. Alai
 36. Alao
 37. Alau
 38. Alay
 39. Ale
 40. Alea