Efternamn åhlénAtt veta mer om åhlén efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet åhlén ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet åhlén.

åhlén efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller åhlén, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet åhlén är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet åhlén

Visa karta över efternamnet åhlén

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest åhlén i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet åhlén, så att vi kan få exakt information om alla åhlén som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån åhlén efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med åhlén efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om åhlén är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest åhlén i världen

 1. Sverige Sverige (872)
 2. Norge Norge (3)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 4. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 5. Australien Australien (1)
 6. Danmark Danmark (1)
 7. Finland Finland (1)
 8. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest åhlén runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med åhlén efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där åhlén är det vanligaste efternamnet och i vilka länder åhlén är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet åhlén när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande åhlén.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet åhlén har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till åhlén som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet åhlén eller något av de liknande efternamnen till åhlén kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet åhlén har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn åhlén, men med en gemensam rot.

 1. Ahlen
 2. Ahlin
 3. Além
 4. Ayllón
 5. Ahlem
 6. Ahlm
 7. Ahlum
 8. Aillon
 9. Ailon
 10. Alain
 11. Alan
 12. Alen
 13. Aleyn
 14. Alien
 15. Alin
 16. Allain
 17. Allan
 18. Allen
 19. Alleon
 20. Alleyn
 21. Allin
 22. Allion
 23. Allon
 24. Alluin
 25. Allyn
 26. Alon
 27. Alun
 28. Alwan
 29. Alwin
 30. Alwyn
 31. Alyan
 32. Alyn
 33. Aulan
 34. Aullon
 35. Aylin
 36. Ayllon
 37. Aylon
 38. Aylwin
 39. Aullan
 40. Aileen