Efternamn åhrAtt veta mer om åhr efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet åhr ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet åhr.

åhr efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller åhr, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet åhr är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet åhr

Visa karta över efternamnet åhr

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest åhr i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet åhr, så att vi kan få exakt information om alla åhr som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån åhr efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med åhr efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om åhr är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest åhr i världen

 1. Sverige Sverige (45)
 2. Norge Norge (1)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest åhr runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med åhr efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där åhr är det vanligaste efternamnet och i vilka länder åhr är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet åhr genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet åhr kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till åhr ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet åhr eller något av de liknande efternamnen till åhr kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet åhr har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn åhr, men med en gemensam rot.

 1. Ahr
 2. Aar
 3. Aer
 4. Ahir
 5. Air
 6. Ar
 7. Arr
 8. Auer
 9. Awer
 10. Awor
 11. Ayar
 12. Ayer
 13. Arh
 14. Aiur
 15. Aher
 16. Aor
 17. Auir
 18. Awar
 19. Ahri
 20. Aery
 21. Ahira
 22. Ahuir
 23. Aihara
 24. Aira
 25. Aire
 26. Airo
 27. Airy
 28. Ara
 29. Arai
 30. Arao
 31. Arau
 32. Aray
 33. Are
 34. Area
 35. Arei
 36. Areo
 37. Areu
 38. Arey
 39. Ari
 40. Aria