Efternamn åkerblomAtt veta mer om åkerblom efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet åkerblom ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet åkerblom.

åkerblom efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller åkerblom, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet åkerblom är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet åkerblom

Visa karta över efternamnet åkerblom

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest åkerblom i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet åkerblom, så att vi kan få exakt information om alla åkerblom som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån åkerblom efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med åkerblom efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om åkerblom är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest åkerblom i världen

 1. Sverige Sverige (1781)
 2. Finland Finland (281)
 3. Norge Norge (21)
 4. England England (4)
 5. Danmark Danmark (3)
 6. Österrike Österrike (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Spanien Spanien (1)
 9. Frankrike Frankrike (1)
 10. Nederländerna Nederländerna (1)
 11. Singapore Singapore (1)
 12. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest åkerblom runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med åkerblom efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där åkerblom är det vanligaste efternamnet och i vilka länder åkerblom är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet åkerblom har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till åkerblom som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet åkerblom kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till åkerblom ha uppstått, som vi kan se.

 1. åkerberg
 2. Acerbo
 3. Ackerberg
 4. Akerberg
 5. Askerov
 6. Agerbo
 7. Accerbi
 8. Acerba
 9. Acerbi
 10. Acerbis
 11. Ackerfeld
 12. Ajerbi
 13. Akerfelt
 14. Askarov
 15. Askorbe
 16. Agerbi
 17. Akrivos
 18. Akerib
 19. Akervik
 20. Agharbi
 21. Aizkorbe
 22. Akhrif
 23. Akhrouf
 24. Ascorbe
 25. Aserraf
 26. Asgarov
 27. Ashurov
 28. Askarova
 29. Azcorbe
 30. Aservi
 31. Agrebi
 32. Ashyrov
 33. Aşirov
 34. Aşrafov
 35. Aşurov
 36. Ashirov
 37. Akaraba
 38. Akhrib
 39. Akrap
 40. Azerraf