Efternamn åkerströmAtt veta mer om åkerström efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet åkerström ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet åkerström.

åkerström efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller åkerström, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet åkerström är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet åkerström

Visa karta över efternamnet åkerström

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest åkerström i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet åkerström, så att vi kan få exakt information om alla åkerström som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån åkerström efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med åkerström efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om åkerström är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest åkerström i världen

 1. Sverige Sverige (1864)
 2. Finland Finland (44)
 3. Danmark Danmark (16)
 4. Norge Norge (12)
 5. Schweiz Schweiz (2)
 6. Colombia Colombia (1)
 7. Estland Estland (1)
 8. Spanien Spanien (1)
 9. Grekland Grekland (1)
 10. Hongkong Hongkong (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest åkerström runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med åkerström efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där åkerström är det vanligaste efternamnet och i vilka länder åkerström är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet åkerström när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande åkerström.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet åkerström har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till åkerström som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet åkerström kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till åkerström ha uppstått, som vi kan se.

 1. Akerstrom
 2. Ackers
 3. Ackerson
 4. Akers
 5. Akersloot
 6. Akerson
 7. Akurstein
 8. Akkersdijk
 9. Ackerknecht
 10. Ackhurst
 11. Agers
 12. Aggers
 13. Agresar
 14. Agrest
 15. Agresta
 16. Agreste
 17. Agresti
 18. Agresto
 19. Akarregi
 20. Akehurst
 21. Akeris
 22. Ashurst
 23. Azkargorta
 24. Azkarraga
 25. Aguergaray
 26. Askargorta
 27. Agresor
 28. Ackehurst
 29. Akursmørk
 30. Agerskov
 31. Akorjuru
 32. Akarsu
 33. Aguersif
 34. Acerreca
 35. Agerskow
 36. Akhurst
 37. Askerko
 38. Acarsa
 39. Accorsi
 40. Accursi