Efternamn åqvistAtt veta mer om åqvist efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet åqvist ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet åqvist.

åqvist efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller åqvist, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet åqvist är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet åqvist

Visa karta över efternamnet åqvist

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest åqvist i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet åqvist, så att vi kan få exakt information om alla åqvist som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån åqvist efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med åqvist efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om åqvist är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest åqvist i världen

 1. Sverige Sverige (184)
 2. Finland Finland (15)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 4. Norge Norge (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest åqvist runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med åqvist efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där åqvist är det vanligaste efternamnet och i vilka länder åqvist är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet åqvist genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som åqvist. Detta beror på att efternamnet åqvist ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet åqvist har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till åqvist som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Aceves
 2. Askvig
 3. Asvisio
 4. Agovic
 5. Agović
 6. Aković
 7. Acebes
 8. Acevez
 9. Ajvazi
 10. Aspaas
 11. Aspas
 12. Aspesi
 13. Agbaosi
 14. Agbessi
 15. Ajković
 16. Acevski
 17. Acevska
 18. Acobas
 19. Akbas
 20. Asvestas
 21. Ahsbahs
 22. Asbach
 23. Asbaghi
 24. Asbeck
 25. Ashbeck
 26. Ashfaq
 27. Aspach
 28. Aspachs
 29. Aspajo
 30. Aspiazo
 31. Aspiazu
 32. Aspizua
 33. Azbakh
 34. Azpiazu
 35. Achipiz
 36. Asbjorn
 37. Agbeko
 38. Asfaux
 39. Agbokou
 40. Akpaki