Efternamn AadamsAtt veta mer om Aadams efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aadams ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aadams.

Aadams efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aadams, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aadams är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aadams

Visa karta över efternamnet Aadams

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aadams i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aadams, så att vi kan få exakt information om alla Aadams som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aadams efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aadams efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aadams är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aadams i världen

 1. Nigeria Nigeria (487)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (15)
 3. England England (1)
 4. Ghana Ghana (1)
 5. Indien Indien (1)
 6. Syrien Syrien (1)
 7. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aadams runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aadams efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aadams är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aadams är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aadams genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aadams har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aadams som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Aadams eller något av de liknande efternamnen till Aadams kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aadams har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aadams, men med en gemensam rot.

 1. Adams
 2. Addams
 3. Adames
 4. Adamos
 5. Adamus
 6. Adans
 7. Addoms
 8. Adhams
 9. Adamec
 10. Adamek
 11. Adamez
 12. Adamic
 13. Adamik
 14. Adamsen
 15. Adamski
 16. Adamsky
 17. Adamson
 18. Adamuz
 19. Adanes
 20. Adank
 21. Adansa
 22. Admas
 23. Atems
 24. Athans
 25. Attems
 26. Atanas
 27. Addens
 28. Adanis
 29. Adamska
 30. Adamsek
 31. Adamko
 32. Adamcz
 33. Adamkus
 34. Adamcik
 35. Adamescu
 36. Adamiak
 37. Adamich
 38. Adamick
 39. Adamiec
 40. Adanez