Efternamn AadelAtt veta mer om Aadel efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aadel ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aadel.

Aadel efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aadel, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aadel är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aadel

Visa karta över efternamnet Aadel

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aadel i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aadel, så att vi kan få exakt information om alla Aadel som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aadel efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aadel efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aadel är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aadel i världen

 1. Egypten Egypten (915)
 2. Marocko Marocko (682)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (199)
 4. Spanien Spanien (16)
 5. Filippinerna Filippinerna (10)
 6. Estland Estland (8)
 7. Pakistan Pakistan (6)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 9. Indien Indien (3)
 10. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 11. Belgien Belgien (2)
 12. Algeriet Algeriet (1)
 13. Frankrike Frankrike (1)
 14. Grekland Grekland (1)
 15. Irak Irak (1)
 16. Jordanien Jordanien (1)
 17. Kuwait Kuwait (1)
 18. Malaysia Malaysia (1)
 19. Nederländerna Nederländerna (1)
 20. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 21. Qatar Qatar (1)
 22. Syrien Syrien (1)
 23. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aadel runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aadel efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aadel är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aadel är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aadel genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aadel har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aadel som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aadel kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aadel ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Aadel eller något av de liknande efternamnen till Aadel kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aadel har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aadel, men med en gemensam rot.

 1. Adel
 2. Aadil
 3. Aidel
 4. Adela
 5. Adell
 6. Adil
 7. Adl
 8. Athel
 9. Audelo
 10. Autel
 11. Aydell
 12. Audela
 13. Adal
 14. Adeel
 15. Adele
 16. Adelo
 17. Adiel
 18. Aïdel
 19. Adul
 20. Adeli
 21. Adhel
 22. Atwel
 23. Atel
 24. Adail
 25. Addley
 26. Adeley
 27. Adili
 28. Adle
 29. Adley
 30. Adli
 31. Adwell
 32. Aidala
 33. Atal
 34. Atall
 35. Atela
 36. Ateli
 37. Athol
 38. Atlee
 39. Atley
 40. Attal