Efternamn AadmiAtt veta mer om Aadmi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aadmi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aadmi.

Aadmi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aadmi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aadmi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aadmi

Visa karta över efternamnet Aadmi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aadmi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aadmi, så att vi kan få exakt information om alla Aadmi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aadmi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aadmi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aadmi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aadmi i världen

 1. Belgien Belgien (25)
 2. Spanien Spanien (14)
 3. Indien Indien (13)
 4. Nederländerna Nederländerna (11)
 5. Kanada Kanada (10)
 6. Afghanistan Afghanistan (2)
 7. England England (2)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 9. Egypten Egypten (1)
 10. Frankrike Frankrike (1)
 11. Marocko Marocko (1)
 12. Pakistan Pakistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aadmi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aadmi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aadmi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aadmi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aadmi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aadmi. Detta beror på att efternamnet Aadmi ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aadmi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aadmi.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aadmi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aadmi ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Aadmi eller något av de liknande efternamnen till Aadmi kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aadmi har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aadmi, men med en gemensam rot.

 1. Admi
 2. Adami
 3. Ademi
 4. Adm
 5. Aadan
 6. Adaimi
 7. Adimi
 8. Adme
 9. Aadam
 10. Adain
 11. Adam
 12. Adama
 13. Adame
 14. Adamo
 15. Adamu
 16. Adamy
 17. Adan
 18. Addamo
 19. Adden
 20. Adem
 21. Adema
 22. Aden
 23. Adhami
 24. Adim
 25. Adin
 26. Adom
 27. Adon
 28. Adyn
 29. Aidn
 30. Aidoni
 31. Atem
 32. Atim
 33. Atomei
 34. Audain
 35. Auden
 36. Audin
 37. Ayadim
 38. Aydin
 39. Aitami
 40. Aidan