Efternamn AagesenAtt veta mer om Aagesen efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aagesen ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aagesen.

Aagesen efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aagesen, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aagesen är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aagesen

Visa karta över efternamnet Aagesen

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aagesen i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aagesen, så att vi kan få exakt information om alla Aagesen som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aagesen efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aagesen efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aagesen är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aagesen i världen

 1. Danmark Danmark (786)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (298)
 3. Norge Norge (276)
 4. Brasilien Brasilien (45)
 5. Skottland Skottland (22)
 6. Sverige Sverige (19)
 7. England England (15)
 8. Nya Zeeland Nya Zeeland (13)
 9. Australien Australien (10)
 10. Kanada Kanada (6)
 11. Spanien Spanien (3)
 12. Argentina Argentina (2)
 13. Frankrike Frankrike (2)
 14. Chile Chile (1)
 15. Indonesien Indonesien (1)
 16. Nederländerna Nederländerna (1)
 17. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aagesen runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aagesen efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aagesen är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aagesen är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aagesen genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aagesen. Detta beror på att efternamnet Aagesen ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aagesen när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aagesen.

 1. Acheson
 2. Aggison
 3. Akeson
 4. Agosin
 5. Akueson
 6. Agusin
 7. Ackison
 8. Agasino
 9. Agasson
 10. Akesson
 11. Aswegan
 12. Asekun
 13. Agacan
 14. Ajaguin
 15. Accusani
 16. Agacino
 17. Agyekum
 18. Ashjian
 19. Ashkin
 20. Asokan
 21. Azizian
 22. Azizyan
 23. Azucena
 24. Azuzena
 25. Assassin
 26. Acosano
 27. Asashin
 28. Aga khan
 29. åkesson
 30. Aghasyan
 31. Ajuchan
 32. Asekenye
 33. Aghajan
 34. Aghekyan
 35. ákason
 36. ægisson
 37. Agogenang
 38. Akacan
 39. Achiquen
 40. Assisini