Efternamn AakreAtt veta mer om Aakre efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aakre ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aakre.

Aakre efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aakre, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aakre är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aakre

Visa karta över efternamnet Aakre

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aakre i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aakre, så att vi kan få exakt information om alla Aakre som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aakre efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aakre efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aakre är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aakre i världen

 1. Norge Norge (855)
 2. Indien Indien (771)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (489)
 4. Estland Estland (23)
 5. Sverige Sverige (23)
 6. Spanien Spanien (6)
 7. England England (3)
 8. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 9. Filippinerna Filippinerna (1)
 10. Ryssland Ryssland (1)
 11. Singapore Singapore (1)
 12. Amerikanska Jungfruöarna Amerikanska Jungfruöarna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aakre runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aakre efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aakre är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aakre är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aakre genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aakre. Detta beror på att efternamnet Aakre ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aakre när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aakre.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aakre har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aakre som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aakre kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aakre ha uppstått, som vi kan se.

 1. Akre
 2. Aaker
 3. Acre
 4. Agre
 5. Akri
 6. Asare
 7. Asire
 8. Azire
 9. Azore
 10. Azure
 11. Aaxare
 12. Askri
 13. Asere
 14. Akra
 15. Acar
 16. Acarie
 17. Acaro
 18. Acary
 19. Acer
 20. Acera
 21. Acero
 22. Aciro
 23. Acker
 24. Acor
 25. Acr
 26. Acra
 27. Acree
 28. Acrey
 29. Acri
 30. Acry
 31. Agar
 32. Agari
 33. Ager
 34. Agero
 35. Aggrey
 36. Agiro
 37. Agirre
 38. Agor
 39. Agra
 40. Agri