Efternamn AalandAtt veta mer om Aaland efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaland ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaland.

Aaland efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaland, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaland är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaland

Visa karta över efternamnet Aaland

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaland i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaland, så att vi kan få exakt information om alla Aaland som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaland efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaland efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaland är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaland i världen

 1. Norge Norge (333)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (197)
 3. Indien Indien (13)
 4. England England (2)
 5. Malta Malta (1)
 6. Mexiko Mexiko (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaland runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaland efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaland är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaland är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aaland kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aaland ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Aaland eller något av de liknande efternamnen till Aaland kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aaland har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aaland, men med en gemensam rot.

 1. Aland
 2. Alland
 3. Ayland
 4. Ahland
 5. Alandi
 6. Alandt
 7. Allande
 8. Alande
 9. Allando
 10. Alanda
 11. Alander
 12. Alandes
 13. Alandez
 14. Alandin
 15. Alandri
 16. Alanti
 17. Alenda
 18. Alende
 19. Allende
 20. Allhands
 21. Alunda
 22. Alunde
 23. Alandia
 24. Alinde
 25. Alinda
 26. Alandry
 27. Alahmad
 28. Alameda
 29. Alandete
 30. Aleandri
 31. Aleandro
 32. Alenta
 33. Alhindi
 34. Aliende
 35. Aliendi
 36. Alindan
 37. Allender
 38. Allendes
 39. Allinder
 40. Almada