Efternamn AaldersAtt veta mer om Aalders efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aalders ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aalders.

Aalders efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aalders, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aalders är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aalders

Visa karta över efternamnet Aalders

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aalders i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aalders, så att vi kan få exakt information om alla Aalders som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aalders efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aalders efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aalders är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aalders i världen

 1. Nederländerna Nederländerna (2400)
 2. Kanada Kanada (221)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (127)
 4. Australien Australien (59)
 5. Tyskland Tyskland (54)
 6. England England (18)
 7. Nya Zeeland Nya Zeeland (14)
 8. Belgien Belgien (12)
 9. Thailand Thailand (12)
 10. Schweiz Schweiz (8)
 11. Danmark Danmark (8)
 12. Sverige Sverige (4)
 13. Norge Norge (3)
 14. Sydafrika Sydafrika (3)
 15. Ungern Ungern (2)
 16. Tjeckien Tjeckien (1)
 17. Spanien Spanien (1)
 18. Frankrike Frankrike (1)
 19. Skottland Skottland (1)
 20. Kroatien Kroatien (1)
 21. Japan Japan (1)
 22. Malaysia Malaysia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aalders runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aalders efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aalders är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aalders är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aalders. Detta beror på att efternamnet Aalders ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aalders när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aalders.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aalders har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aalders som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aalders kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aalders ha uppstått, som vi kan se.

 1. Alders
 2. Alder
 3. Allder
 4. Alters
 5. Aulder
 6. Aldera
 7. Aalderink
 8. Aladern
 9. Aldar
 10. Aldart
 11. Alderby
 12. Aldersey
 13. Alderson
 14. Aldir
 15. Aldora
 16. Aldorf
 17. Aldura
 18. Alter
 19. Altera
 20. Altere
 21. Alteri
 22. Altero
 23. Aladero
 24. Aldari
 25. Aldara
 26. Al deri
 27. Aldor
 28. Aldaro
 29. Aldear
 30. Aldersea
 31. Aladro
 32. Alatra
 33. Alatri
 34. Aldaret
 35. Aldaria
 36. Aldarias
 37. Aldariz
 38. Alderete
 39. Alderfer
 40. Alderink