Efternamn AalfsAtt veta mer om Aalfs efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aalfs ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aalfs.

Aalfs efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aalfs, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aalfs är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aalfs

Visa karta över efternamnet Aalfs

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aalfs i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aalfs, så att vi kan få exakt information om alla Aalfs som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aalfs efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aalfs efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aalfs är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aalfs i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (169)
 2. Nederländerna Nederländerna (128)
 3. Australien Australien (1)
 4. Costa Rica Costa Rica (1)
 5. Spanien Spanien (1)
 6. Mexiko Mexiko (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aalfs runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aalfs efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aalfs är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aalfs är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aalfs genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aalfs. Detta beror på att efternamnet Aalfs ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aalfs när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aalfs.

 1. Alfes
 2. Alfos
 3. Alofs
 4. Alps
 5. Alabes
 6. Alaves
 7. Albas
 8. Albes
 9. Albis
 10. Albos
 11. Albus
 12. Alfsen
 13. Alfson
 14. Alvas
 15. Alves
 16. Alvis
 17. Alfeus
 18. Alfais
 19. Alfisi
 20. Albys
 21. Alpes
 22. Alfuso
 23. Alavez
 24. Albages
 25. Albasi
 26. Albeg
 27. Albesa
 28. Albez
 29. Albise
 30. Albiso
 31. Albisu
 32. Albiz
 33. Albost
 34. Albuse
 35. Alepus
 36. Alfosea
 37. Alfstad
 38. Alibes
 39. Alives
 40. Alvaz