Efternamn AallaAtt veta mer om Aalla efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aalla ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aalla.

Aalla efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aalla, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aalla är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aalla

Visa karta över efternamnet Aalla

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aalla i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aalla, så att vi kan få exakt information om alla Aalla som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aalla efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aalla efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aalla är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aalla i världen

 1. Sudan Sudan (4954)
 2. Indien Indien (3365)
 3. Marocko Marocko (443)
 4. Saudiarabien Saudiarabien (197)
 5. Spanien Spanien (21)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (9)
 7. Kanada Kanada (5)
 8. Egypten Egypten (4)
 9. Frankrike Frankrike (2)
 10. England England (2)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Algeriet Algeriet (1)
 13. Italien Italien (1)
 14. Niger Niger (1)
 15. Pakistan Pakistan (1)
 16. Qatar Qatar (1)
 17. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aalla runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aalla efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aalla är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aalla är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aalla genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aalla. Detta beror på att efternamnet Aalla ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aalla när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aalla.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aalla kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aalla ha uppstått, som vi kan se.

 1. Alla
 2. Ayalla
 3. Aylla
 4. Aali
 5. Ahalli
 6. Ahola
 7. Aiala
 8. Aill
 9. Aille
 10. Ailli
 11. Aillo
 12. Ailly
 13. Ala
 14. Alea
 15. Alia
 16. All
 17. Allah
 18. Allai
 19. Allay
 20. Alle
 21. Allea
 22. Alli
 23. Allia
 24. Allo
 25. Allua
 26. Ally
 27. Aloa
 28. Auila
 29. Aula
 30. Aulia
 31. Aull
 32. Aulle
 33. Aullo
 34. Ayala
 35. Ayela
 36. Ayla
 37. Ayola
 38. Alaa
 39. Aiela
 40. Alloa