Efternamn AallamAtt veta mer om Aallam efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aallam ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aallam.

Aallam efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aallam, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aallam är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aallam

Visa karta över efternamnet Aallam

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aallam i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aallam, så att vi kan få exakt information om alla Aallam som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aallam efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aallam efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aallam är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aallam i världen

 1. Marocko Marocko (1567)
 2. Indien Indien (39)
 3. Spanien Spanien (30)
 4. Pakistan Pakistan (22)
 5. Frankrike Frankrike (4)
 6. Belgien Belgien (1)
 7. Kamerun Kamerun (1)
 8. Italien Italien (1)
 9. Maldiverna Maldiverna (1)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aallam runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aallam efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aallam är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aallam är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aallam. Detta beror på att efternamnet Aallam ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aallam har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aallam som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Allam
 2. Aalam
 3. Alam
 4. Allan
 5. Allem
 6. Allum
 7. Aloam
 8. Aullan
 9. Ahlam
 10. Allami
 11. Aalim
 12. Alham
 13. Allom
 14. Ahlem
 15. Ahlm
 16. Ahlum
 17. Aillon
 18. Alama
 19. Alami
 20. Alamo
 21. Alan
 22. Aleama
 23. Aleem
 24. Alem
 25. Alhama
 26. Alim
 27. Allain
 28. Allana
 29. Allane
 30. Allen
 31. Allin
 32. Allon
 33. Allyn
 34. Alm
 35. Alma
 36. Almao
 37. Almau
 38. Alom
 39. Alum
 40. Alwan