Efternamn AaloufAtt veta mer om Aalouf efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aalouf ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aalouf.

Aalouf efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aalouf, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aalouf är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aalouf

Visa karta över efternamnet Aalouf

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aalouf i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aalouf, så att vi kan få exakt information om alla Aalouf som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aalouf efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aalouf efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aalouf är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aalouf i världen

 1. Spanien Spanien (32)
 2. Frankrike Frankrike (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aalouf runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aalouf efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aalouf är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aalouf är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aalouf genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aalouf. Detta beror på att efternamnet Aalouf ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aalouf kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aalouf ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Aalouf eller något av de liknande efternamnen till Aalouf kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aalouf har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aalouf, men med en gemensam rot.

 1. Ahlf
 2. Ailiff
 3. Albouy
 4. Albu
 5. Alef
 6. Alf
 7. Alff
 8. Aliff
 9. Alopa
 10. Alove
 11. Allup
 12. Aleef
 13. Alobo
 14. Alif
 15. Alovy
 16. Alpu
 17. Aloubi
 18. Alub
 19. Allaf
 20. Allub
 21. Ayliff
 22. Alaba
 23. Alabau
 24. Alabi
 25. Alafa
 26. Alaffa
 27. Alava
 28. Alave
 29. Alavi
 30. Alb
 31. Alba
 32. Albao
 33. Albay
 34. Albe
 35. Albea
 36. Albee
 37. Albei
 38. Albi
 39. Albia
 40. Albo