Efternamn AanamAtt veta mer om Aanam efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aanam ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aanam.

Aanam efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aanam, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aanam är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aanam

Visa karta över efternamnet Aanam

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aanam i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aanam, så att vi kan få exakt information om alla Aanam som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aanam efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aanam efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aanam är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aanam i världen

 1. Indien Indien (267)
 2. Israel Israel (13)
 3. Pakistan Pakistan (6)
 4. Bangladesh Bangladesh (4)
 5. Spanien Spanien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aanam runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aanam efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aanam är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aanam är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aanam genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aanam. Detta beror på att efternamnet Aanam ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aanam när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aanam.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aanam har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aanam som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Aanan
 2. Anam
 3. Annam
 4. Anama
 5. Anan
 6. Anim
 7. Annan
 8. Aynan
 9. Anana
 10. Ayanami
 11. Amana
 12. Anum
 13. Ammam
 14. Aamimi
 15. Aananou
 16. Ahnen
 17. Ahnin
 18. Aiman
 19. Amama
 20. Aman
 21. Amane
 22. Amani
 23. Amanio
 24. Amann
 25. Amano
 26. Amiama
 27. Amian
 28. Amiana
 29. Amina
 30. Aminah
 31. Ammama
 32. Amman
 33. Anahnah
 34. Anane
 35. Anani
 36. Anania
 37. Ananou
 38. Anema
 39. Aniana
 40. Anima