Efternamn AanensenAtt veta mer om Aanensen efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aanensen ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aanensen.

Aanensen efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aanensen, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aanensen är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aanensen

Visa karta över efternamnet Aanensen

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aanensen i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aanensen, så att vi kan få exakt information om alla Aanensen som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aanensen efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aanensen efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aanensen är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aanensen i världen

 1. Norge Norge (495)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (99)
 3. Australien Australien (42)
 4. Estland Estland (31)
 5. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (16)
 6. England England (12)
 7. Nya Zeeland Nya Zeeland (8)
 8. Grekland Grekland (4)
 9. Sverige Sverige (3)
 10. Japan Japan (2)
 11. Cypern Cypern (1)
 12. Danmark Danmark (1)
 13. Skottland Skottland (1)
 14. Wales Wales (1)
 15. Mongoliet Mongoliet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aanensen runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aanensen efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aanensen är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aanensen är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aanensen genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aanensen. Detta beror på att efternamnet Aanensen ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aanensen när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aanensen.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aanensen har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aanensen som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Aanensen eller något av de liknande efternamnen till Aanensen kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aanensen har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aanensen, men med en gemensam rot.

 1. Aanenson
 2. Aanonsen
 3. Amenson
 4. Annensky
 5. Anunson
 6. Ainans
 7. Amiens
 8. Amonson
 9. Annenkov
 10. Anningson
 11. Ananzeh
 12. Anunes
 13. Amansec
 14. Amongen
 15. Amance
 16. Amanis
 17. Amans
 18. Amanze
 19. Amengol
 20. Amenos
 21. Ammons
 22. Amons
 23. Ananas
 24. Anangono
 25. Ananias
 26. Aninos
 27. Anning
 28. Annemieke
 29. Anuncia
 30. Anayansi
 31. Ananikian
 32. Anungar
 33. Aningi
 34. Ananga
 35. Amongin
 36. Ananikyan
 37. Ananich
 38. Amanez
 39. Annenkova
 40. Ananos