Efternamn AangAtt veta mer om Aang efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aang ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aang.

Aang efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aang, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aang är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aang

Visa karta över efternamnet Aang

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aang i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aang, så att vi kan få exakt information om alla Aang som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aang efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aang efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aang är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aang i världen

 1. Indonesien Indonesien (375)
 2. Kambodja Kambodja (16)
 3. Malaysia Malaysia (7)
 4. Filippinerna Filippinerna (2)
 5. Kina Kina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aang runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aang efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aang är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aang är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aang genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aang har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aang som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aang kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aang ha uppstått, som vi kan se.

 1. Ang
 2. Aung
 3. Ayang
 4. Awang
 5. Amng
 6. Aanzi
 7. Ainge
 8. Ains
 9. Ainz
 10. Amig
 11. Ange
 12. Angi
 13. Ango
 14. Angu
 15. Angy
 16. Anns
 17. Anz
 18. Awaing
 19. Awans
 20. Awing
 21. Awong
 22. Ayans
 23. Ayanz
 24. Ayong
 25. Aingo
 26. Ans
 27. Anga
 28. Anc
 29. Ank
 30. Amag
 31. Aems
 32. Aims
 33. Ainaga
 34. Ainaz
 35. Aines
 36. Ainsa
 37. Ainse
 38. Ainza
 39. Amack
 40. Amago