Efternamn AangarAtt veta mer om Aangar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aangar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aangar.

Aangar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aangar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aangar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aangar

Visa karta över efternamnet Aangar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aangar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aangar, så att vi kan få exakt information om alla Aangar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aangar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aangar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aangar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aangar i världen

 1. Indien Indien (4)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aangar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aangar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aangar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aangar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

 1. Aanger
 2. Ahangar
 3. Angar
 4. Ainger
 5. Amgar
 6. Ancar
 7. Angara
 8. Anger
 9. Ansar
 10. Anzar
 11. Aunger
 12. Ahangari
 13. Angear
 14. Amghar
 15. Anajjar
 16. Ancart
 17. Anckar
 18. Angaran
 19. Angern
 20. Angers
 21. Angert
 22. Angeru
 23. Angiari
 24. Angier
 25. Angora
 26. Angran
 27. Angry
 28. Anker
 29. Ankor
 30. Ansara
 31. Ansari
 32. Ansart
 33. Ansary
 34. Ansoar
 35. Anzur
 36. Aungier
 37. Angri
 38. Anjara
 39. Ancor
 40. Anghara