Efternamn AaramAtt veta mer om Aaram efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaram ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaram.

Aaram efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaram, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaram är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaram

Visa karta över efternamnet Aaram

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaram i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaram, så att vi kan få exakt information om alla Aaram som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaram efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaram efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaram är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaram i världen

 1. Iran Iran (162)
 2. Norge Norge (82)
 3. Indien Indien (67)
 4. Pakistan Pakistan (25)
 5. Marocko Marocko (9)
 6. Egypten Egypten (4)
 7. Australien Australien (1)
 8. Brasilien Brasilien (1)
 9. Danmark Danmark (1)
 10. Thailand Thailand (1)
 11. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaram runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaram efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaram är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaram är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aaram när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aaram.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aaram har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aaram som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aaram kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aaram ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Aaram eller något av de liknande efternamnen till Aaram kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aaram har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aaram, men med en gemensam rot.

 1. Aarim
 2. Ahram
 3. Aram
 4. Airam
 5. Ayram
 6. Aaron
 7. Aharram
 8. Ahrram
 9. Arama
 10. Aran
 11. Arm
 12. Arran
 13. Arrom
 14. Airan
 15. Arame
 16. Auran
 17. Aaren
 18. Arim
 19. Aramo
 20. Arami
 21. Aarun
 22. Arum
 23. Ahrem
 24. Aerni
 25. Aharn
 26. Aharon
 27. Aharrame
 28. Aharran
 29. Aheran
 30. Airain
 31. Airon
 32. Arain
 33. Arana
 34. Arean
 35. Arema
 36. Aren
 37. Arian
 38. Arima
 39. Arin
 40. Arma