Efternamn AardappelAtt veta mer om Aardappel efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aardappel ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aardappel.

Aardappel efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aardappel, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aardappel är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aardappel

Visa karta över efternamnet Aardappel

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aardappel i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aardappel, så att vi kan få exakt information om alla Aardappel som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aardappel efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aardappel efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aardappel är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aardappel i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (56)
 2. Nederländerna Nederländerna (30)
 3. Belgien Belgien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aardappel runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aardappel efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aardappel är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aardappel är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aardappel. Detta beror på att efternamnet Aardappel ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet Aardappel eller något av de liknande efternamnen till Aardappel kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aardappel har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aardappel, men med en gemensam rot.

 1. Ardavin
 2. Ardebol
 3. Ardevol
 4. Arotaipe
 5. Arotaype
 6. Arratibel
 7. Artabe
 8. Artave
 9. Arutaipe
 10. Arutaype
 11. Ardavany
 12. Ardepolla
 13. Ardèvol
 14. Ardivelo
 15. Ardabili
 16. Ardevines
 17. Ardevinez
 18. Artavia
 19. Arthofer
 20. Artibee
 21. Artabia
 22. Artabide
 23. Aratbi
 24. Ardovino
 25. Ardebili
 26. Arthuber
 27. Arteabaro
 28. Artivia
 29. Artaberro
 30. Artiabaro
 31. Ardbelava
 32. Artopoulos
 33. Artf
 34. Artuffo
 35. Arthaberro
 36. Arthoberro
 37. Aretouyap
 38. Areitiobirichinaga
 39. Areitiobiritxinaga