Efternamn AardemaAtt veta mer om Aardema efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aardema ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aardema.

Aardema efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aardema, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aardema är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aardema

Visa karta över efternamnet Aardema

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aardema i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aardema, så att vi kan få exakt information om alla Aardema som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aardema efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aardema efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aardema är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aardema i världen

 1. Nederländerna Nederländerna (758)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (581)
 3. Kanada Kanada (48)
 4. Schweiz Schweiz (9)
 5. Australien Australien (2)
 6. Österrike Österrike (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Finland Finland (1)
 9. England England (1)
 10. Grekland Grekland (1)
 11. Portugal Portugal (1)
 12. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aardema runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aardema efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aardema är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aardema är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aardema genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aardema när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aardema.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aardema kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aardema ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Aardema eller något av de liknande efternamnen till Aardema kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aardema har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aardema, men med en gemensam rot.

 1. Ardena
 2. Ardana
 3. Arden
 4. Ardene
 5. Ardens
 6. Artem
 7. Artemia
 8. Artemi
 9. Arduna
 10. Artemy
 11. Ardamuy
 12. Ardan
 13. Ardanay
 14. Ardanaz
 15. Ardani
 16. Ardant
 17. Ardanza
 18. Ardente
 19. Ardenuy
 20. Ardin
 21. Ardner
 22. Ardoin
 23. Ardon
 24. Ardoun
 25. Arduan
 26. Arduña
 27. Ardyn
 28. Artenay
 29. Artene
 30. Arteni
 31. Artim
 32. Artime
 33. Artman
 34. Artom
 35. Ardans
 36. Ardanz
 37. Arduin
 38. Artemis
 39. Artemisa
 40. Artemus