Efternamn AariAtt veta mer om Aari efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aari ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aari.

Aari efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aari, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aari är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aari

Visa karta över efternamnet Aari

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aari i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aari, så att vi kan få exakt information om alla Aari som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aari efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aari efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aari är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aari i världen

 1. Indien Indien (621)
 2. Nigeria Nigeria (102)
 3. Pakistan Pakistan (45)
 4. Irak Irak (42)
 5. Iran Iran (29)
 6. Afghanistan Afghanistan (19)
 7. Estland Estland (12)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (8)
 9. Niger Niger (7)
 10. Finland Finland (6)
 11. Indonesien Indonesien (5)
 12. Malaysia Malaysia (5)
 13. Kiribati Kiribati (4)
 14. Uganda Uganda (4)
 15. Tyskland Tyskland (2)
 16. England England (2)
 17. Peru Peru (2)
 18. Frankrike Frankrike (1)
 19. Irland Irland (1)
 20. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (1)
 21. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 22. Taiwan Taiwan (1)
 23. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aari runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aari efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aari är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aari är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aari när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aari.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aari har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aari som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Aari eller något av de liknande efternamnen till Aari kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aari har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aari, men med en gemensam rot.

 1. Aar
 2. Ari
 3. Arri
 4. Ayari
 5. Airi
 6. Aaro
 7. Ahri
 8. Aer
 9. Aery
 10. Ahr
 11. Air
 12. Aira
 13. Aire
 14. Airo
 15. Airy
 16. Ar
 17. Ara
 18. Arai
 19. Are
 20. Arei
 21. Aria
 22. Arie
 23. Aro
 24. Arr
 25. Arra
 26. Arre
 27. Arria
 28. Arrio
 29. Arro
 30. Arru
 31. Aru
 32. Ary
 33. Aura
 34. Aure
 35. Auria
 36. Auro
 37. Ayar
 38. Ayara
 39. Ayaria
 40. Ayra