Efternamn AarstadAtt veta mer om Aarstad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aarstad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aarstad.

Aarstad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aarstad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aarstad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aarstad

Visa karta över efternamnet Aarstad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aarstad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aarstad, så att vi kan få exakt information om alla Aarstad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aarstad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aarstad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aarstad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aarstad i världen

 1. Norge Norge (623)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (245)
 3. Kanada Kanada (22)
 4. Sverige Sverige (11)
 5. Belgien Belgien (10)
 6. Ryssland Ryssland (4)
 7. Afghanistan Afghanistan (1)
 8. Tyskland Tyskland (1)
 9. Danmark Danmark (1)
 10. Estland Estland (1)
 11. Spanien Spanien (1)
 12. Filippinerna Filippinerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aarstad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aarstad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aarstad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aarstad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aarstad genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aarstad när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aarstad.

Att avgöra om efternamnet Aarstad eller något av de liknande efternamnen till Aarstad kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aarstad har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aarstad, men med en gemensam rot.

 1. Aarestad
 2. Arshad
 3. Arista
 4. Arshid
 5. Arkad
 6. Aristed
 7. Aarseth
 8. Arushad
 9. Aresta
 10. Arsti
 11. Arktan
 12. Arshed
 13. Arstall
 14. Airgood
 15. Araste
 16. Arastey
 17. Arasti
 18. Arastu
 19. Arcada
 20. Arcadi
 21. Archat
 22. Archid
 23. Arcod
 24. Areste
 25. Aresti
 26. Arestin
 27. Arestio
 28. Arestoy
 29. Argeta
 30. Argota
 31. Aristain
 32. Ariste
 33. Aristi
 34. Aristide
 35. Aristil
 36. Aristin
 37. Aristo
 38. Ariston
 39. Aristot
 40. Aristov