Efternamn AasgaardAtt veta mer om Aasgaard efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aasgaard ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aasgaard.

Aasgaard efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aasgaard, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aasgaard är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aasgaard

Visa karta över efternamnet Aasgaard

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aasgaard i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aasgaard, så att vi kan få exakt information om alla Aasgaard som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aasgaard efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aasgaard efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aasgaard är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aasgaard i världen

 1. Norge Norge (523)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (106)
 3. Danmark Danmark (17)
 4. Kanada Kanada (6)
 5. England England (5)
 6. Sverige Sverige (5)
 7. Thailand Thailand (5)
 8. Chile Chile (4)
 9. Brasilien Brasilien (2)
 10. Japan Japan (1)
 11. Libanon Libanon (1)
 12. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aasgaard runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aasgaard efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aasgaard är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aasgaard är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aasgaard när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aasgaard.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aasgaard kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aasgaard ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aagaard
 2. Aagard
 3. Asgard
 4. Agard
 5. Asard
 6. Augeard
 7. Assard
 8. Ashard
 9. Accaardo
 10. Accard
 11. Achard
 12. Acquard
 13. Aguarod
 14. Aicard
 15. Akard
 16. Auchard
 17. Awkard
 18. Awkward
 19. Aguiard
 20. Augoyard
 21. Aguerd
 22. Acard
 23. Aacardi
 24. Accardi
 25. Accardo
 26. Accart
 27. Acchiardi
 28. Acciardi
 29. Acciardo
 30. Accord
 31. Achart
 32. Achord
 33. Acord
 34. Agarrado
 35. Agrait
 36. Aguarta
 37. Ahicart
 38. Aicardi
 39. Aicardo
 40. Aicart