Efternamn AaslandAtt veta mer om Aasland efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aasland ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aasland.

Aasland efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aasland, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aasland är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aasland

Visa karta över efternamnet Aasland

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aasland i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aasland, så att vi kan få exakt information om alla Aasland som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aasland efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aasland efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aasland är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aasland i världen

 1. Norge Norge (1073)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (248)
 3. Kanada Kanada (46)
 4. Tyskland Tyskland (16)
 5. Danmark Danmark (12)
 6. Sverige Sverige (12)
 7. England England (2)
 8. Spanien Spanien (1)
 9. Sydkorea Sydkorea (1)
 10. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aasland runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aasland efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aasland är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aasland är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aasland genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aasland. Detta beror på att efternamnet Aasland ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aasland när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aasland.

 1. Ausland
 2. Ackland
 3. Acland
 4. Aislan
 5. Akeland
 6. Ashland
 7. Askland
 8. Aslan
 9. Aslani
 10. Aukland
 11. Aclan
 12. Agelan
 13. Askeland
 14. Aslam
 15. Aslami
 16. Aslanov
 17. Aslin
 18. Asllani
 19. Aslun
 20. Aslyn
 21. Auckland
 22. Auslander
 23. Aklan
 24. Aisling
 25. Auclan
 26. Aslanli
 27. Ajlan
 28. Ajlani
 29. åslund
 30. Akilang
 31. Azlan
 32. Aslina
 33. Aslen
 34. Asling
 35. Acelain
 36. Acellana
 37. Acklen
 38. Acklin
 39. Agliani
 40. Agliano