Efternamn AatarAtt veta mer om Aatar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aatar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aatar.

Aatar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aatar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aatar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aatar

Visa karta över efternamnet Aatar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aatar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aatar, så att vi kan få exakt information om alla Aatar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aatar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aatar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aatar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aatar i världen

 1. Marocko Marocko (1533)
 2. Indien Indien (882)
 3. Frankrike Frankrike (66)
 4. Spanien Spanien (17)
 5. Pakistan Pakistan (5)
 6. Kanada Kanada (2)
 7. Belgien Belgien (1)
 8. Chile Chile (1)
 9. Kazakstan Kazakstan (1)
 10. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aatar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aatar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aatar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aatar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aatar när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aatar.

 1. Aattar
 2. Atar
 3. Attar
 4. Autar
 5. Adar
 6. Ater
 7. Athar
 8. Ator
 9. Attari
 10. Atter
 11. Auter
 12. Autor
 13. Ayter
 14. Adhar
 15. Aitor
 16. Atara
 17. Atare
 18. Attara
 19. Awotar
 20. Aydar
 21. Adair
 22. Adare
 23. Adaro
 24. Addair
 25. Addari
 26. Ader
 27. Adir
 28. Adra
 29. Adrao
 30. Adyer
 31. Ahaidar
 32. Ahidar
 33. Aidara
 34. Aitera
 35. Aitour
 36. Atauri
 37. Atero
 38. Ather
 39. Atri
 40. Audor