Efternamn AawarAtt veta mer om Aawar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aawar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aawar.

Aawar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aawar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aawar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aawar

Visa karta över efternamnet Aawar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aawar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aawar, så att vi kan få exakt information om alla Aawar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aawar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aawar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aawar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aawar i världen

 1. Saudiarabien Saudiarabien (199)
 2. Indien Indien (15)
 3. Egypten Egypten (9)
 4. Libanon Libanon (6)
 5. Kanada Kanada (5)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 7. Afghanistan Afghanistan (2)
 8. Brasilien Brasilien (2)
 9. Pakistan Pakistan (2)
 10. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 11. Bangladesh Bangladesh (1)
 12. Tyskland Tyskland (1)
 13. England England (1)
 14. Kuwait Kuwait (1)
 15. Mauretanien Mauretanien (1)
 16. Qatar Qatar (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aawar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aawar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aawar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aawar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aawar. Detta beror på att efternamnet Aawar ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aawar har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aawar som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aawar kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aawar ha uppstått, som vi kan se.

 1. Awar
 2. Aar
 3. Arway
 4. Awer
 5. Awor
 6. Ayar
 7. Arwa
 8. Aer
 9. Ahir
 10. Ahr
 11. Ahuir
 12. Aihara
 13. Air
 14. Aira
 15. Airay
 16. Ar
 17. Ara
 18. Arai
 19. Araia
 20. Arao
 21. Arau
 22. Aray
 23. Araya
 24. Area
 25. Areau
 26. Aria
 27. Arr
 28. Arra
 29. Arrau
 30. Array
 31. Arya
 32. Auer
 33. Aura
 34. Auray
 35. Awuor
 36. Ayara
 37. Ayari
 38. Ayer
 39. Ayra
 40. Arrae