Efternamn AbabnehAtt veta mer om Ababneh efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Ababneh ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Ababneh.

Ababneh efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Ababneh, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Ababneh är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Ababneh

Visa karta över efternamnet Ababneh

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Ababneh i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Ababneh, så att vi kan få exakt information om alla Ababneh som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Ababneh efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Ababneh efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Ababneh är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Ababneh i världen

 1. Jordanien Jordanien (17003)
 2. Saudiarabien Saudiarabien (3419)
 3. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (129)
 4. Bahrain Bahrain (73)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (53)
 6. England England (20)
 7. Tyskland Tyskland (19)
 8. Qatar Qatar (12)
 9. Kanada Kanada (10)
 10. Nya Zeeland Nya Zeeland (7)
 11. Ryssland Ryssland (6)
 12. Oman Oman (6)
 13. Australien Australien (4)
 14. Kuwait Kuwait (4)
 15. Thailand Thailand (2)
 16. Ukraina Ukraina (1)
 17. Jemen Jemen (1)
 18. Afghanistan Afghanistan (1)
 19. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 20. Belgien Belgien (1)
 21. Vitryssland Vitryssland (1)
 22. Kina Kina (1)
 23. Egypten Egypten (1)
 24. Frankrike Frankrike (1)
 25. Skottland Skottland (1)
 26. Haiti Haiti (1)
 27. Italien Italien (1)
 28. Kambodja Kambodja (1)
 29. Libanon Libanon (1)
 30. Libyen Libyen (1)
 31. Nederländerna Nederländerna (1)
 32. Filippinerna Filippinerna (1)
 33. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Ababneh runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Ababneh efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Ababneh är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Ababneh är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Ababneh. Detta beror på att efternamnet Ababneh ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Ababneh har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Ababneh som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Ababneh eller något av de liknande efternamnen till Ababneh kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Ababneh har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Ababneh, men med en gemensam rot.

 1. Abyven
 2. Abovyan
 3. Abufom
 4. Abou bamba
 5. Abou bangoura