Efternamn AbabsaAtt veta mer om Ababsa efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Ababsa ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Ababsa.

Ababsa efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Ababsa, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Ababsa är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Ababsa

Visa karta över efternamnet Ababsa

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Ababsa i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Ababsa, så att vi kan få exakt information om alla Ababsa som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Ababsa efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Ababsa efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Ababsa är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Ababsa i världen

 1. Algeriet Algeriet (14092)
 2. Marocko Marocko (170)
 3. Frankrike Frankrike (99)
 4. Tunisien Tunisien (4)
 5. Thailand Thailand (2)
 6. Kanada Kanada (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Spanien Spanien (1)
 9. England England (1)
 10. Italien Italien (1)
 11. Jordanien Jordanien (1)
 12. Malaysia Malaysia (1)
 13. Nederländerna Nederländerna (1)
 14. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 15. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Ababsa runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Ababsa efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Ababsa är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Ababsa är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Ababsa kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Ababsa ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Ababsa eller något av de liknande efternamnen till Ababsa kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Ababsa har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Ababsa, men med en gemensam rot.

 1. Ababacar
 2. Abubaka
 3. Abubakar
 4. Abubacar
 5. Abovic
 6. Abeibek
 7. Abebech
 8. Abubakr
 9. Aboubacar
 10. Aboubakar
 11. Abouhafs
 12. Abu-bakr
 13. Abubakari
 14. Abubaker
 15. Abu-bakar
 16. Abubacarr
 17. Aboubakr
 18. Abu bakar
 19. Abu bakr
 20. Abovich
 21. Abubakary
 22. Abo bakr
 23. Abeibeck
 24. Abubakir
 25. Aboubekr
 26. Aboubaker
 27. Aboobakur
 28. Aboubakary
 29. Aboubakari
 30. Aboobakru
 31. Abu baker
 32. Aboobakuru
 33. Abouhaboucha
 34. Abu abbas era
 35. Abubakirov
 36. Aboubakarov
 37. Abubakar bare
 38. Aboufajreldin