Efternamn AbadierAtt veta mer om Abadier efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abadier ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abadier.

Abadier efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abadier, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abadier är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abadier

Visa karta över efternamnet Abadier

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abadier i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abadier, så att vi kan få exakt information om alla Abadier som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abadier efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abadier efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abadier är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abadier i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (679)
 2. Egypten Egypten (183)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (36)
 4. Australien Australien (10)
 5. Ryssland Ryssland (4)
 6. Sudan Sudan (4)
 7. Kanada Kanada (3)
 8. Brasilien Brasilien (2)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 10. Schweiz Schweiz (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Gabon Gabon (1)
 13. England England (1)
 14. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abadier runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abadier efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abadier är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abadier är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abadier genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abadier. Detta beror på att efternamnet Abadier ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abadier har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abadier som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abadier eller något av de liknande efternamnen till Abadier kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abadier har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abadier, men med en gemensam rot.

 1. Abadir
 2. Abader
 3. Abbadir
 4. Abdur
 5. Abidar
 6. Abdorf
 7. Abietar
 8. Apter
 9. Avatar
 10. Abu tir
 11. Abdraev
 12. Abdirov
 13. Abedrop
 14. Abidri
 15. Aboudrar
 16. Apetrei
 17. Avetar
 18. Abderzak
 19. Avtar
 20. Abderson
 21. Abdraeva
 22. Abu tair
 23. Abu taher
 24. Abderhim
 25. Abatorab
 26. Avidueira
 27. Abedravo
 28. Apetor
 29. Abdoral
 30. Abdramane
 31. Abedrabbo
 32. Apetri
 33. Apthorp
 34. Aubeterre
 35. Aufderhar
 36. Abdraimov
 37. Abderahim
 38. Abderrafie
 39. Abderezak
 40. Abderazak