Efternamn AbaelaAtt veta mer om Abaela efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaela ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaela.

Abaela efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaela, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaela är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaela

Visa karta över efternamnet Abaela

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaela i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaela, så att vi kan få exakt information om alla Abaela som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaela efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaela efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaela är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaela i världen

 1. Qatar Qatar (16)
 2. Indonesien Indonesien (4)
 3. Filippinerna Filippinerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaela runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaela efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaela är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaela är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abaela genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abaela. Detta beror på att efternamnet Abaela ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaela kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaela ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abaela eller något av de liknande efternamnen till Abaela kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaela har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaela, men med en gemensam rot.

 1. Abala
 2. Abela
 3. Abuela
 4. Abal
 5. Abalia
 6. Aballay
 7. Aballe
 8. Aballi
 9. Aballo
 10. Abalo
 11. Abeel
 12. Abeele
 13. Abel
 14. Abele
 15. Abell
 16. Abella
 17. Abelo
 18. Abely
 19. Abila
 20. Abilla
 21. Abiola
 22. Abla
 23. Abola
 24. Abuel
 25. Abuelo
 26. Avala
 27. Abiel
 28. Abelia
 29. Abulla
 30. Abiala
 31. Abali
 32. Abeli
 33. Aballea
 34. Abelha
 35. Aballai
 36. Abaleo
 37. Abeal
 38. Abeilla
 39. Abelho
 40. Abelli