Efternamn AbaituaAtt veta mer om Abaitua efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaitua ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaitua.

Abaitua efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaitua, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaitua är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaitua

Visa karta över efternamnet Abaitua

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaitua i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaitua, så att vi kan få exakt information om alla Abaitua som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaitua efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaitua efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaitua är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaitua i världen

 1. Spanien Spanien (241)
 2. Chile Chile (88)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 4. Argentina Argentina (2)
 5. Nederländerna Nederländerna (2)
 6. Andorra Andorra (1)
 7. Albanien Albanien (1)
 8. Tyskland Tyskland (1)
 9. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 10. Indien Indien (1)
 11. Portugal Portugal (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaitua runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaitua efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaitua är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaitua är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abaitua genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

 1. Abeitua
 2. Abaida
 3. Abaito
 4. Abata
 5. Abeita
 6. Abeytua
 7. Abitia
 8. Apaita
 9. Abeitia
 10. Avitua
 11. Aboita
 12. Abait
 13. Abaidia
 14. Abada
 15. Abadia
 16. Abaid
 17. Abat
 18. Abate
 19. Abati
 20. Abato
 21. Abattouy
 22. Abbitt
 23. Abeeta
 24. Abeyta
 25. Abeytia
 26. Abida
 27. Abieta
 28. Abito
 29. Abuta
 30. Apata
 31. Apoita
 32. Apoitia
 33. Avitia
 34. Apatia
 35. Abaut
 36. Abatte
 37. Abaoud
 38. Avitu
 39. Abeit
 40. Abdiu