Efternamn AbakirovAtt veta mer om Abakirov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abakirov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abakirov.

Abakirov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abakirov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abakirov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abakirov

Visa karta över efternamnet Abakirov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abakirov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abakirov, så att vi kan få exakt information om alla Abakirov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abakirov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abakirov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abakirov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abakirov i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (1887)
 2. Ryssland Ryssland (195)
 3. Kazakstan Kazakstan (29)
 4. Malaysia Malaysia (2)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 6. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 7. Kanada Kanada (1)
 8. Tyskland Tyskland (1)
 9. Tadzjikistan Tadzjikistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abakirov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abakirov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abakirov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abakirov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abakirov när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abakirov.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abakirov kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abakirov ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aubakirov
 2. Abakirova
 3. Aubakirova
 4. Abakar
 5. Afakir
 6. Abaker
 7. Abuzarov
 8. Abachri
 9. Abaigar
 10. Abajar
 11. Abchir
 12. Abejaro
 13. Abkari
 14. Abshire
 15. Abukar
 16. Afkir
 17. Abshir
 18. Abuzarova
 19. Abker
 20. Abbakar
 21. Abokor
 22. Abokar
 23. Abskharon
 24. Aboker
 25. Aboukir
 26. Abejero
 27. Abaygar
 28. Abbekerk
 29. Abejar
 30. Abejer
 31. Abgar
 32. Abkarian
 33. Abouzra
 34. Absher
 35. Abshere
 36. Abshier
 37. Absuara
 38. Apker
 39. Avogaro
 40. Avaigar