Efternamn AbalakiAtt veta mer om Abalaki efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abalaki ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abalaki.

Abalaki efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abalaki, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abalaki är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abalaki

Visa karta över efternamnet Abalaki

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abalaki i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abalaki, så att vi kan få exakt information om alla Abalaki som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abalaki efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abalaki efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abalaki är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abalaki i världen

 1. Georgien Georgien (171)
 2. Sydossetien Sydossetien (7)
 3. Ryssland Ryssland (7)
 4. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (4)
 5. Grekland Grekland (4)
 6. Abchazien Abchazien (1)
 7. Iran Iran (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abalaki runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abalaki efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abalaki är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abalaki är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abalaki genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abalaki. Detta beror på att efternamnet Abalaki ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abalaki har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abalaki som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abalaki kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abalaki ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abalasei
 2. Abilski
 3. Ablak
 4. Abalos
 5. Abelas
 6. Ablaza
 7. Abolacia
 8. Abolacio
 9. Avalas
 10. Ablack
 11. Abhelakh
 12. Aboulakil
 13. Apelski
 14. Abeles
 15. Abellas
 16. Abelos
 17. Abels
 18. Abelsen
 19. Abelson
 20. Abiles
 21. Abilez
 22. Abillas
 23. Abilles
 24. Ables
 25. Ablog
 26. Apaolaza
 27. Avalis
 28. Avalos
 29. Avaloz
 30. Avilas
 31. Apaulaza
 32. Abeliuk
 33. Abilis
 34. Aboulaiz
 35. Aplaca
 36. Aplok
 37. Abells
 38. Abeels
 39. Aboulaich
 40. Aboulghazi