Efternamn AbalilAtt veta mer om Abalil efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abalil ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abalil.

Abalil efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abalil, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abalil är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abalil

Visa karta över efternamnet Abalil

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abalil i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abalil, så att vi kan få exakt information om alla Abalil som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abalil efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abalil efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abalil är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abalil i världen

 1. Marocko Marocko (409)
 2. Niger Niger (6)
 3. England England (1)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abalil runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abalil efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abalil är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abalil är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abalil genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abalil. Detta beror på att efternamnet Abalil ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abalil har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abalil som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abalil eller något av de liknande efternamnen till Abalil kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abalil har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abalil, men med en gemensam rot.

 1. Abelal
 2. Abu lil
 3. Afailal
 4. Afilal
 5. Abouallal
 6. Aflalo
 7. Abu hilal
 8. Apilluelo