Efternamn AballeAtt veta mer om Aballe efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aballe ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aballe.

Aballe efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aballe, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aballe är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aballe

Visa karta över efternamnet Aballe

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aballe i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aballe, så att vi kan få exakt information om alla Aballe som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aballe efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aballe efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aballe är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aballe i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (9627)
 2. Kuba Kuba (193)
 3. Spanien Spanien (129)
 4. Argentina Argentina (98)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (46)
 6. Niger Niger (36)
 7. Qatar Qatar (32)
 8. Singapore Singapore (32)
 9. Saudiarabien Saudiarabien (9)
 10. Kanada Kanada (7)
 11. Chile Chile (7)
 12. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (6)
 13. Italien Italien (6)
 14. Mexiko Mexiko (5)
 15. Uruguay Uruguay (4)
 16. Indonesien Indonesien (3)
 17. Australien Australien (2)
 18. Brasilien Brasilien (2)
 19. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (2)
 20. Kamerun Kamerun (2)
 21. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (1)
 22. Uganda Uganda (1)
 23. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 24. Schweiz Schweiz (1)
 25. Danmark Danmark (1)
 26. Ecuador Ecuador (1)
 27. Finland Finland (1)
 28. England England (1)
 29. Luxemburg Luxemburg (1)
 30. Mauretanien Mauretanien (1)
 31. Malaysia Malaysia (1)
 32. Nigeria Nigeria (1)
 33. Norge Norge (1)
 34. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 35. Peru Peru (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aballe runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aballe efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aballe är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aballe är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aballe genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aballe. Detta beror på att efternamnet Aballe ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aballe när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aballe.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aballe har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aballe som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aballe kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aballe ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aballi
 2. Aballo
 3. Avalle
 4. Aballea
 5. Abaille
 6. Abal
 7. Abala
 8. Abaleo
 9. Abalia
 10. Aballay
 11. Abalo
 12. Abeele
 13. Abeille
 14. Abele
 15. Abell
 16. Abella
 17. Abelli
 18. Abello
 19. Abelly
 20. Abfall
 21. Abilla
 22. Able
 23. Abolli
 24. Abollo
 25. Avalli
 26. Abulla
 27. Abile
 28. Abali
 29. Aballai
 30. Abaela
 31. Abeal
 32. Abeel
 33. Abeilhe
 34. Abeilla
 35. Abel
 36. Abela
 37. Abelho
 38. Abelo
 39. Abelow
 40. Abely