Efternamn AbancensAtt veta mer om Abancens efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abancens ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abancens.

Abancens efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abancens, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abancens är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abancens

Visa karta över efternamnet Abancens

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abancens i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abancens, så att vi kan få exakt information om alla Abancens som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abancens efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abancens efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abancens är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abancens i världen

 1. Spanien Spanien (58)
 2. Argentina Argentina (12)
 3. Chile Chile (4)
 4. Tyskland Tyskland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abancens runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abancens efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abancens är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abancens är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abancens. Detta beror på att efternamnet Abancens ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abancens när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abancens.

 1. Abances
 2. Abanses
 3. Avancena
 4. Avances
 5. Abanco
 6. Abans
 7. Abens
 8. Abonce
 9. Avance
 10. Avancini
 11. Abanzas
 12. Abancourt
 13. Abang
 14. Abango
 15. Abaunz
 16. Abbans
 17. Abinger
 18. Abinzano
 19. Avans
 20. Avansino
 21. Avanson
 22. Avanzas
 23. Avanzini
 24. Avanzino
 25. Avanzoni
 26. Avennes
 27. Avens
 28. Abencio
 29. Abeng
 30. Abaynesh
 31. Abons
 32. Abainza
 33. Abanqueiro
 34. Abaunza
 35. Abbink
 36. Abengoza
 37. Abenoja
 38. Abenojar
 39. Abenoza
 40. Abensperg