Efternamn AbarbanelAtt veta mer om Abarbanel efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abarbanel ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abarbanel.

Abarbanel efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abarbanel, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abarbanel är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abarbanel

Visa karta över efternamnet Abarbanel

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abarbanel i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abarbanel, så att vi kan få exakt information om alla Abarbanel som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abarbanel efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abarbanel efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abarbanel är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abarbanel i världen

 1. Israel Israel (273)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (198)
 3. Ryssland Ryssland (41)
 4. Kanada Kanada (25)
 5. Nederländerna Nederländerna (9)
 6. Ukraina Ukraina (6)
 7. Vitryssland Vitryssland (4)
 8. England England (3)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Spanien Spanien (1)
 11. Frankrike Frankrike (1)
 12. Skottland Skottland (1)
 13. Italien Italien (1)
 14. Kazakstan Kazakstan (1)
 15. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 16. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abarbanel runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abarbanel efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abarbanel är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abarbanel är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abarbanel. Detta beror på att efternamnet Abarbanel ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abarbanel när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abarbanel.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abarbanel har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abarbanel som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abravanel
 2. Avarvarei
 3. Abrev
 4. Averbach
 5. Avarvari
 6. Abu rabee
 7. Avirvare
 8. Abrebo
 9. Averbeck
 10. Averbuch
 11. Averbukh
 12. Abu arab
 13. Abu rabia
 14. Averbuj
 15. Averbuy
 16. Avrabos
 17. Aperribai
 18. Aperribay
 19. Auberville
 20. Aubreby
 21. Averhoff
 22. Afribo
 23. Averoff
 24. Abou harb
 25. Abaraviciute
 26. Aprovechar