Efternamn AbarnaAtt veta mer om Abarna efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abarna ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abarna.

Abarna efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abarna, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abarna är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abarna

Visa karta över efternamnet Abarna

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abarna i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abarna, så att vi kan få exakt information om alla Abarna som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abarna efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abarna efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abarna är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abarna i världen

 1. Indien Indien (31)
 2. Jordanien Jordanien (1)
 3. Niger Niger (1)
 4. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (1)
 5. Ryssland Ryssland (1)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abarna runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abarna efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abarna är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abarna är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abarna genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

 1. Abarno
 2. Aberna
 3. Avarna
 4. Abarana
 5. Aparna
 6. Abaran
 7. Abarino
 8. Abbarno
 9. Aborn
 10. Averna
 11. Abarham
 12. Abruna
 13. Abarin
 14. Abern
 15. Avarne
 16. Aberanga
 17. Aberin
 18. Aberman
 19. Aborin
 20. Abrain
 21. Abram
 22. Abran
 23. Abren
 24. Abrens
 25. Abrham
 26. Abriam
 27. Abrom
 28. Abron
 29. Auberni
 30. Auburn
 31. Avern
 32. Abraam
 33. Abraan
 34. Abrin
 35. Abrans
 36. Abernot
 37. Avarino
 38. Abrons
 39. Abernati
 40. Afarian