Efternamn AbasoAtt veta mer om Abaso efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaso ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaso.

Abaso efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaso, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaso är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaso

Visa karta över efternamnet Abaso

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaso i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaso, så att vi kan få exakt information om alla Abaso som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaso efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaso efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaso är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaso i världen

 1. Uganda Uganda (32)
 2. Nigeria Nigeria (29)
 3. Spanien Spanien (26)
 4. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (25)
 5. Indonesien Indonesien (22)
 6. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (4)
 7. Indien Indien (4)
 8. Filippinerna Filippinerna (2)
 9. Argentina Argentina (1)
 10. Burundi Burundi (1)
 11. Pakistan Pakistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaso runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaso efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaso är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaso är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abaso genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaso när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaso.

Att avgöra om efternamnet Abaso eller något av de liknande efternamnen till Abaso kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaso har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaso, men med en gemensam rot.

 1. Abaco
 2. Abajo
 3. Abas
 4. Abasi
 5. Abass
 6. Abeso
 7. Abase
 8. Aboso
 9. Abasa
 10. Abacho
 11. Abaga
 12. Abassi
 13. Abaz
 14. Abaza
 15. Abazi
 16. Abbaco
 17. Abbas
 18. Abbasi
 19. Abbass
 20. Abbs
 21. Abego
 22. Abes
 23. Abis
 24. Abiss
 25. Abiuso
 26. Abjo
 27. Abogo
 28. Abos
 29. Absou
 30. Abys
 31. Aubeso
 32. Abaca
 33. Abasca
 34. Abs
 35. Abasse
 36. Abyss
 37. Abiko
 38. Abaqi
 39. Abac
 40. Abssi